Poziv stanovnicima gradova i općina koje sudjeluju u programu „Aktivni u zajednici“

 

Zaklada Slagalica u 2018. godini provodi program „Aktivni u zajednici“ u okviru programske suradnje Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Kroz navedeni program se u suradnji s dionicima lokalne zajednice, planiraju riješiti konkretni problemi koje su upravo ti dionici istaknuli kao relevantne za njihovu zajednicu. Zaklada će u suradnji s civilnim, profitnim i javnim sektorom detektirati potrebu i poticati kulturu davanja u općekorisne svrhe kako bi se prikupila sredstva potrebna za rješavanje navedene potrebe te povećao društveni kapital u zajednici.

Četiri su jedinice lokalne samouprave iz Brodsko-posavske županije izrazile interes za sudjelovanjem u programu i želju za razvojem društevnog kapitala zajednice. Popis jedinica lokalne samouprave i datumi održavanja uvodnih radionica:

Datum Mjesto Adresa Vrijeme
06. ožujka Nova Gradiška Trg kralja Tomislava 1, Velika vijećnica (u dvorištu) 15.00-16.30
06. ožujka Cernik Frankopanska 117, Velika vijećnica Općine 17.30-19.00
07. ožujka Gornji Bogićevci Trg Hrvatskih branitelja 1, zgrada Općine 15.00-16.30
07. ožujka Brodski Stupnik Stjepana Radića 52, Narodna knjižnica i čitaonica 17.30-19.00

 

Ako je vaša organizacija iz navedenih općina/gradova ili ste samo zainteresirani građanin/ građanka, pridružite nam se na predstavljanju, postavite pitanja i saznajte sve što Vas zanima, jer… aktivna zajednica nije nitko drugi, aktivna zajednica ste vi!

Sudjelovanje je besplatno, a radi što kvalitetnije odrade radionice bilo bi nam drago da svoj dolazak potvrdite na e-mail info@zaklada-slagalica.hr ili na telefon 031/213-255

Tags: