Upitnik za subjekte iz sektora začinskog i

ljekovitog/mediteranskog bilja

 

Centar za tehnološki razvoj – Razvojna agencija Brodsko-posavske županije d.o.o. provodi projekt “Jači zajedno – Stronger Together” (STRONGER) koji se financira iz Programa prekogranične suradnje Interreg – IPA Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.- 2020.

Kroz projekt će se subjektima koji se bave prikupljanjem, preradom i plasmanom bobičastog voća, začinskog i/ili ljekovitog/mediteranskog i drugog bilja omogućiti podrška kroz besplatne specijalizirane radionice u području ispitivanja proizvoda u svim fazama razvoja, značaju standardizacije, mogućnostima i načinu brendiranja proizvoda, pristupa internacionalizaciji poslovanja, izvozu, prekograničnoj suradnji, poduzetničkim vještinama u planiranju poslovanja i druge usluge neophodne za kvalitetan nastup na tržištu.

Također, potencijalnim korisnicima projekta će se omogućiti povezivanje s proizvođačima iz Hrvatske, Crne Gore i BiH u cilju zajedničkog plasmana proizvoda u zemlje EU putem e-platforme za umrežavanje.

Kako bi prikupili što veći broj potencijalnih korisnika, ljubazno Vas molimo da u što skorijem roku ovaj upitnik objavite na svojim mrežnim stranicama kako bi svi zainteresirani subjekti mogli ispuniti upitnik koji se nalazi na sljedećem linku: https://docs.google.com/forms/d/1uWu5mRh2-LZC8HUHqhlGSkqLz8T55t9ESe9PQTZX80o/viewform?edit_requested=true&fbzx=-1430680270058516000

 

Voditelj projekta: Domagoj Miljković

CTR- Razvojna agencija BPŽ d.o.o.
Trg pobjede 26a
35000 Sl. Brod

Tags: