Vukovarsko-srijemska županija u suradnji sa Općinom Andrijaševci po prvi puta ove godine organizira manifestaciju pod nazivom „GastRo A“

Manifestacija se organizira s ciljem promocije proizvodnje slavonskih mesnih proizvoda sa naglaskom na kobasice i kulenove seke kao tradicionalnih proizvoda ovog kraja.

Obzirom da je ovo prva godina ove manifestacije, šaljemo otvoreni poziv svim proizvođačima na ocjenjivanje. Prijaviti se mogu sve fizičke i pravne osobe s odgovarajućom registracijom.

Prijava se vrši na prijavnom obrascu kojega možete preuzeti OVDJE te se ispunjen i ovjeren obrazac šalje na e-mail Općine:  opcina-andrijasevci@vk.htnet.hr najkasnije do 22. travnja 2024. godine do 15:00 sati.

Uzorci se dostavljaju do 25. travnja 2024. godine do 15:00 sati u prostorije Općine Andrijaševci, Vinkovačka 6,  32271 Rokovci. Potrebno je dostaviti zapakirani i nenačet proizvod.

Ocjenjivanje navedenih proizvoda održati će se 27. travnja od 9:00 sati u općinskoj vijećnici Općine Andrijaševci, Vinkovačka 6 32271 Rokovci. Službeni dio manifestacije započinje 27. travnja u 18h.

Priznanja će se dijeliti u dvije kategorije:

·         Kobasica

·         Kulenova seka

Svi osvajači nagrada biti će nagrađeni prigodnim priznanjima.