Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike, poljoprivrednike i predstavnike javnog sektora da se pridruže radionicama koje organiziramo u suradnji s FLAG-om Savski vez i u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

U radionicama koje organiziramo u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije razgovarat ćemo o aktualnim programima koje HAMAG-BICRO stavlja na raspolaganje mikro, malim i srednjim poduzetnicima.

Radionica će se održati u petak 17.05.2024. godine na adresi Ul. Nikole Tesle 2, 35400, Nova Gradiška, restoran Slavonski Biser s početkom u 11:00 sati.

Predavač je Eva Mirosavljević, viša analitičarka HAMAG-BICRO-a, a teme koje će biti predstavljene na radionici su:

– zajam za obrtna sredstva SP ZPP za ruralni razvoj
– EFRR zajmovi za investicije i obrtna sredstva (za nepoljoprivredne djelatnosti)
– jamstveni program PLUS
– jamstveni program za ruralni razvoj
– projekt CROBOHUB++ u kojem HAMAG-BICRO sudjeluje kao partner, a poduzetnicima i javnom sektoru je na raspolaganju besplatna usluga u podizanju razine digitalne zrelosti i zelene transformacije

Radionice u suradnji s FLAG-om održat će se s ciljem upoznavanja mogućnosti financiranja projekata iz Lokalne razvojne strategije FLAG-a Savski vez za razdoblje 2023. – 2027.

FLAG Savski vez pokriva područje cijele Brodsko-posavske županije, osnovan je 17. kolovoza 2023. godine, a glavni cilj FLAG-a je razvoj sektora slatkovodnog ribarstva i akvakulture. LAG Zapadna Slavonija jedan je od osnivača FLAG-a. 

Predavač na ovu temu je Josip Glavačević, voditelj LAG-a Slavonska Ravnica, predavanje počinje u 12:15 sati, a predviđeno trajanje radionice je 45 minuta.

U 13:00 sati predavanje će održati Roberta Prankić, stručna suradnica za projekte LAG-a Zapadna Slavonija.  Tema predavanje biti će predstavljanje aktualnih Natječaja iz SP ZPP-a RH 2023.-2027. 

Molimo sve zainteresirane da se prijave na e-mail adresu info@lagzs.com do 13.5.2024. godine do 12:00 sati.

Tags: