POZIV na trening – Zagovaranje, lobiranje i umrežavanje

Hrvatska mreža za ruralni razvoj, kao partner u projektu “Umrežavanje i zagovaranje za zeleno gospodarstvo” upućuje poziv za sudjelovanje na

treningu

 ZAGOVARANJE, LOBIRANJE I UMREŽAVANJE

27. – 28. ožujka 2019., Nova Gradiška

Hotel Kralj Tomislav, Trg kralja Tomislava 3

Cilj treninga je, kroz prezentacije i aktivni grupni rad, sudionike upoznati s pojmovima, metodama i alatima zagovaranja, lobiranja i umrežavanja u svrhu povećanja njihovog znanja i vještina te jačanja kapaciteta lokalnih organizacija i poboljšanja njihovih potencijala za prepoznavanje ključnih poruka i uspješan utjecaj na razvoj politika u području djelovanja organizacije.

Trening je namijenjen predstavnicima organizacija civilnog društva, naročito udrugama čije je djelovanje usmjereno postizanju održivog razvoja ruralnih sredina, zaštiti okoliša i prirode, održivog razvoja te društvenog i zelenog poduzetništva. Moguća je prijava više osoba iz iste organizacije.

Molimo svoju prijavu izvršite popunjavanjem PRIJAVNICE i slanjem na info@hmrr.hr, najkasnije do 22. ožujka 2019. do 12:00 (zbog potvrde rezervacije smještaja).

Trening je besplatan te su sudionicima pokriveni troškovi smještaja, prehrane i osvježenja tijekom treninga te dio troškova prijevoza.

Više informacija nalazi se u POZIVU i PROGRAMU treninga.

Tags: