Poziv na radionicu “Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske”

Radionica će se održati dana 20.10.2021. godine u konferencijskoj sali u
Hotelu Savus, Dr. Ante Starčevića 2a, Slavonski Brod, s početkom u 14 sati.

Radionica je namijenjena poljoprivrednim gospodarstvima koja se bave pružanjem ugostiteljskih i turističkih usluga kao što su vinarije, kušaone, izletišta, ruralni objekti za smještaj, farme i sl. Cilj radionice je predstavljanje uloge i važnosti seoskog turizma i njegove promocije, uz istovremenu prezentaciju aplikacije moj-seoski.hr koja prikuplja podatke o pružateljima usluga seoskog turizma za prvi Digitalni katalog seoskog turizma RH. U aplikaciju se upisuju poljoprivredna gospodarstva koja se istovremeno bave i pružanjem ugostiteljskih i turističkih usluga koja upisom u Digitalni katalog stječu pravo besplatne promocije na domaćem i inozemnim tržištima putem web portala hrvatska.hr Hrvatske turističke zajednice.

Nakon radionice, Udruga će održati i konzultacije za dionike kojima je potrebna pomoć oko upisa u aplikaciju. Ukoliko Vam je potrebna pomoć, molimo Vas da se registrirate u aplikaciju i na radionicu donesete korisničko ime i dodijeljenu lozinku, a po potrebi i dokumentaciju propisanu u Uputama.

Radionicu organiziramo u suradnji s Udrugom ruralnog turizma Hrvatske, Turističkom zajednicom Brodsko-posavske županije i lokalnim akcijskim grupama Posavina i Slavonska ravnica

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite do ponedjeljka, 18.10.2021. godine putem e maila projekti@lagzs.com ili tel. 0992790010.

Tags: