Poziv na predstavljanje novog HBOR-ova financijskog instrumenta Obrtna sredstva za ruralni razvoj – srijeda, 10. lipnja, u 9 sati u ŽK Slavonski Brod

HGK – ŽK Slavonski Brod u suradnji s HBOR-ovim uredom za Slavoniju i Baranju organizira predstavljanje novog HBOR-ova financijskog instrumenta Obrtna sredstva za ruralni razvoj u srijedu, 10. lipnja, u 9 sati u ŽK Slavonski Brod, na adresi Matije Mesića 9.

Financijski instrument Obrtna sredstva za ruralni razvoj predstavit će voditelj HBOR-ova ureda za Slavoniju i Baranju Boris Čagalj. Taj je financijski instrument namijenjen olakšanju pristupa financiranju obrtnih sredstava potrebnih za neometano odvijanje proizvodnje i financiranje tekućeg poslovanja (priprema proizvodnje, sirovine i materijali, ostali proizvodni troškovi, troškovi radne snage, podmirenje obveza prema dobavljačima, opći troškovi tekućeg poslovanja) za tvrtke iz sektora poljoprivrede pogođene pandemijom koronavirusa (COVID-19).

Zbog ograničenog broja mjesta i mjera fizičke distance sudjelovanje je ograničeno na jednu osobu po tvrtki uz obveznu online prijavu obrascem u nastavku teksta. Prijave će se primati do popunjenja mjesta, a rok za prijavu je utorak, 9. lipnja. Molimo sudionike koji imaju rizik od razvoja težeg oblika bolesti COVID da ponesu i koriste zaštitne maske.

Link za prijavu za sudjelovanje: https://hgk.hr/zupanijska-komora-slavonski-brod/zk-slavonski-brod-predstavljanje-novog-hbor-ovog-financijskog-instrumenta-obrtna-sredstva-za-ruralni-razvoj-najava

Više informacija o ovom financijskom instrumentu možete vidjeti na mrežnim stranicama Ministarstva poljoprivrede ovdje.

Tags: