Održana radionica u uredu LAG-a “Zapadna Slavonija”

Ines Dundović, mag. agr. 04.02.2020. u uredu LAG-a “Zapadna Slavonija” predstavila je cjelokupni program tvrtke Intertim te njihovu novu, inovativnu i besplatnu aplikaciju Agrodox.

Intertim d.o.o. je tvrtka koja se bavi inovativnim proizvodima u poljoprivredi. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja i prodaja inovativnih gnojiva nove generacije te razvoj inovativnih proizvoda za primarnu poljoprivrednu proizvodnju.
Agrodox je besplatna aplikacija za upravljanje poljoprivrednim gospodarstvom, dostupna na Android i Apple mobilnim uređajima s korisnim i lako dostupnim informacije na jednom mjestu. Glavna funkcija ove jednostavne i potpuno besplatne aplikacije je jednostavan sustav za upravljanje poljoprivrednim gospodarstvom (Simple FMS) s tri glavne sekcije: moja polja, moje aktivnosti i moji izvještaji. Aplikacija omogućava dodavanja neograničenog broja polja i aktivnosti, a nudi i opciju financijskog praćenja troškova i prihoda.
Uz mogućnost vođenja aktivnosti po pojedinim poljima, aplikacija sadrži i detaljnu agro meteorološku prognozu po pojedinim poljima, razne kalkulatore koji olakšavaju svakodnevne agro kalkulacije te mogućnost čitanja vijesti iz agro svijeta.

Tags: