Agro-financijska akademija u Slavonskom Brodu

Suradnja sa Zagrebačkom bankom d.d. na zajedničkom projektu naziva:“Agro-financijska akademija“ se nastavlja. Pozivamo Vas na sljedeću radionicu koja će se održati 11. veljače 2020. godine s početkom u 11.00 sati u Hotelu Savus, Dr. A. Starčevića 2a, 35000, Slavonski Brod.

Na radionici ćete imati priliku čuti nešto više o: razvoju poslovanja uz podršku banke, financiranju obrtnih sredstava ili ulaganja, financiranju uz poticaje te o ključnim elementima poslovnog plana. Više detalja možete pronaći na: AGRO-FINANCIJSKA AKADEMIJA – Slavonski brod poziv

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na radionicu putem sljedeće poveznice:  LINK

Osim edukacija, jedna od pogodnosti članovima HPK je i kreditiranje kratkoročnim i dugoročnim agrokreditima, specijalno namijenjenim poduzetnicima koji se bave poljoprivredom. Agrokreditima je moguće financirati sve što je potrebno u jednom ili više ciklusa proizvodnje – sjeme, sadni materijal, gnojivo i gorivo, zaštitna sredstva, održavanje mehanizacije, isplatu plaća i podmirenja poreznih obveza. Osim financiranja, posebna pogodnost isključivo za članove HPK je i značajnije niža naknada za obradu kredita. Također, poljoprivrednici imaju pravo na besplatno otvaranje transakcijskog računa u banci uz početno korištenje paketa usluga bez naknade, a omogućene su im i pogodnosti korištenja prihvata kartica po povoljnijim uvjetima.

Vidimo se u Slavonskom Brodu.

Tags: